Leveranse 1-4 dager

KANGEN FC1 FILTER

  • 1 790,-
På lager.
Del
Artikkelnummer: K100557

Dette filter passer nå til alle modellene K8-enheten, SD501, Platinum, JRII og R

De øvrige filterne som var tildligere har nå utgått. 

Opplev den ultimate vannrenseopplevelsen med vårt universelle filter som passer til alle typer Kangen-maskiner. Dette filteret er en gamechanger når det kommer til å forbedre vannkvaliteten hjemme. Her er hvorfor du bør velge vårt filter:

  1. Fjerner opptil 97,5% av klor: Si farvel til den ubehagelige smaken og lukten av klor i drikkevannet ditt. Vårt filter garanterer friskt og luktfritt vann, slik det skal være.

  2. Fjerner opptil 90% av plantevernmidler og herbicider: Beskytt helsen din ved å redusere eksponeringen for skadelige kjemikalier. Med vårt filter kan du nyte en sunnere drikkevannskilde.

  3. Fjerner opptil 90% av surfaktanter (detergent): Nyt den reneste smaken av vannet ditt. Vårt filter gir en forbedret vannopplevelse ved å eliminere urenheter.

  4. Forbedret vannpermeabilitet: Med opptil 30% bedre vannpermeabilitet sammenlignet med våre tidligere produkter, kan du forvente raskere vannstrøm og økt effektivitet. Slutt å vente på at glasset ditt fylles!

Gjør en klok investering i helsen din og nyt den beste vannkvaliteten med vårt allsidige Kangen-maskinfilter. Nyt friskt, klart og helsefremmende vann hver dag. Bestill ditt filter i dag for å oppleve den utrolige forskjellen!